AANNIIMMAAL!!

No l’abandonis, tens altres opcions

LA PROTECTORA

L'Associació de protecció i defensa dels animals de la comarca del Pla de l'Estany (la Protectora) es va constituir el 3 de març de 1989. És una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat la protecció dels animals de companyia i espècies protegides. La seva tasca consisteix a acollir animals abandonats, tenir-ne cura, procurar que siguin adoptats i lliurar-los a persones responsables.

El recinte de la Protectora està ubicat al costat de l'abocador (deixalleria) i s'hi pot accedir per veure els animals dins l'horari de l'abocador que és de 9h.- 13 h. i de 15h.-19h. i per qualsevol consulta es pot telefonar al 639 970 004 i quedar amb la persona encarregada a horari convingut.

ALGUNS DELS NOSTRES OBJECTIUS

(1)  Instal·lar refugis per acollir gats, gossos o altres animals abandonats, perduts o maltractats.
(2) Fomentar l'adopció a persones responsables dels animals sense amo acollits al refugi.
(3) Conscienciar el públic en general contra l'abandonament dels animals de companyia i fomentar el respecte als animals i a la naturalesa en general.

LA NOVA LLEI

LA NOVA LLEI 22/2003 DE 4 DE JULIOL DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS PROHIBEIX EL SACRIFICI I EL MALTRACTAMENT DELS ANIMALS, I INCLOU ELS PUNTS SEGÜENTS:
(1) La prohibició del maltractament, l'agressió, l'abandonament i tot allò que pugui causar sofriment a l'animal, com és ara no facilitar-los l'alimentació suficient, mantenirlos lligats durant la major part del dia o no tenir-ne cura.
(2) La prohibició del sacrifici de gats i gossos a les instal·lacions per al manteniment d'animals de companyia, excepte per motius humanitaris i sanitaris i sota control veterinari.
(3) La recuperació d'animals abandonats o perduts.

 

AJUDAN'S A AJUDAR ELS ANIMALS, CONTACTEU AMB LA PROTECTORA LA VOSTRA AJUDA SEMPRE SERÀ BEN REBUDA, GRÀCIES!

CONTACTE : Telèfon: 639 970 004 - Adreça: Barri Puigpalter, 18 17820 , Banyoles


El Consell Comarcal del Pla e l'Estany és el propietari de les instal·lacions del refugi, realitza les inversions de construcció i millora i es fa càrrec de les despeses de manteniment de les instal·lacions i dels animals acollits.Tel. 639 970 004

protectora@plaestany.cat

 

Situació