L’àrea de Promoció Territorial crea un segell per posar en valor els productes i productors del Pla de l’Estany
10, de novembre 2023 16:12
  • El segell definitiu sortirà de la votació conjunta entre els propis productors, els ajuntaments de la comarca i la ciutadania.

 L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany vol crear un segell de productes i productors de la comarca. La iniciativa, que s’ha dut a terme per promocionar i posar en valor tots els productes sota una imatge comuna, va ser aprovada pels propis productors locals en una reunió feta el passat 20 d’octubre.

Emmarcat en el Pla Estratègic del Món Rural – Pla d’acció sectorial de la pagesia i el producte local del Pla de l’Estany (2020-2023), s’ha posat en marxa aquest nou projecte per definir una imatge de producte de proximitat que agrupi tots els productes i productors de la comarca. El segell vol ser una eina de reconeixement i suport a tots els productors del territori, i alhora una marca de reconeixement del Pla de l’Estany.

Des de l’àrea de Promoció Territorial s’han presentat 3 propostes finalistes i en les que cada una està formada per un segell que representa els productes i una altra que representa els productors. La imatge guanyadora es farà a través d’una votació a tres bandes: els productors, els ajuntaments del Pla de l’Estany i la ciutadania. Els vots dels dos primers tindran un pes del 40% cada un i el vot dels veïns i veïnes de la comarca del 20%.

Votació en línia fins el 17 de novembre

La ciutadania que vulgui participar en el procés d’elecció del nou segell dels productes i productors del Pla de l’Estany ho podrà fer del 10 al 17 de novembre, ambdós inclosos, a la pàgina web www.promocioterritorial.plaestany.cat

 

Arxiu