L’àrea de Joventut del Consell Comarcal i l’ajuntament d’Esponellà organitzen una activitat d’educació emocional
11, d’abril 2023 10:45
  • L’artista Laia Bedós ha dirigit aquesta acció en la que es vol que el jovent explorin les seves emocions i que les puguin treballar des de la pintura.

L’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla d l’Estany i la regidoria de joventut de l’ajuntament d’Esponellà han organitzat una acció dirigida a l’educació emocional del jovent. Es tracta d’una iniciativa que també es vol portar a d’altres municipis de la comarca.

L’espai 1 d’octubre d’Esponellà va acollir el passat dijous 6 d’abril una activitat d’educació emocional en la que hi van prendre part una desena de joves del municipi i d’altres poblacions de la comarca. La proposta la va dirigir l’artista Laia Bedós, especialista en expressar les emocions a través de la pintura. El taller va permetre als i les joves explorar les seves emocions i treballar-les a partir de les arts plàstiques, amb l’objectiu que el jovent aconsegueixi explorar els seus sentiments i donar-els-hi un espai íntim per compartir aquesta experiència sensorial.

Aquesta acció s’emmarca en una proposta de la tècnica compartida de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Laia Extremera. A més d’Esponellà, la tècnica també treballa als municipis de Camós i Palol de Revardit, dues poblacions en les que també es vol portar a terme aquesta acció.

A partir de les obres realitzades pels i les joves la voluntat és fer una exposició al mateix espai 1 d’octubre d’Esponellà per tal de donar visibilitat a dos aspectes molt rellevants relacionats amb el jovent: la salut mental i l’educació emocional.

 

Arxiu