Alumnes dels cursos de català i participants en el Voluntariat per la llengua llegeixen aforismes de Joan Fuster
17, d’abril 2023 10:30
  • Aquests aforismes es podran escoltar durant tota aquesta setmana a Ràdio Banyoles i formen part de les accions del Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany per commemorar l’Any Joan Fuster

Coincidint amb la setmana de la diada de Sant Jordi, el Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany (CPNL) ha treballat amb els alumnes dels diferents cursos de català i amb participants del Voluntariat per la llengua els aforismes de Joan Fuster.

Durant tota aquesta setmana, a través de Ràdio Banyoles, es podran escoltar diversos aforismes de l'escriptor Joan Fuster llegits per l’alumnat dels cursos de català i pels participants del Voluntariat per la llengua del Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme amb dos objectius: donar a conèixer les instal·lacions de la ràdio municipal a alumnes i voluntaris i aprenents, i també elaborar material per celebrar l’Any Fuster i la diada de Sant Jordi.

Els aforismes, que s’han enregistrat als mateixos estudis de Ràdio Banyoles, s’han editat des de l’emissora i s’emetran en format de càpsules durant tota aquesta setmana, coincidint amb la diada de Sant Jordi, que tindrà lloc el proper diumenge. Aquestes gravacions també es podran recuperar a través de les xarxes socials del Consell Comarcal (Facebook, Twitter i Instagram).  

Arxiu