El Pla de l’Estany inicia una estudi sobre la viabilitat d’un escorxador mòbil
15, de juny 2023 11:12
  • L’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany farà tres sessions informatives per donar a conèixer aquest projecte.

Properament al Pla de l’Estany ha iniciat un estudi sobre la viabilitat d’un escorxador mòbil a la comarca. El projecte, impulsat per l’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal, té per objectiu recollir informació sobre el territori, les necessitats existents a les diferents explotacions i fer una avaluació sobre la seva viabilitat.

L'estudi sobre la viabilitat d’un escorxador mòbil al Pla de l’Estany neix de les demandes fetes al Consell Comarcal sobre la necessitat de comptar amb aquesta instal·lació que permeti als ramaders tenir un major control sobre la traçabilitat dels seus animals, garantint la qualitat de la carn, reduint despeses o millorant el benestar animal.

Per tal de donar a conèixer el projecte es faran tres sessions informatives a diferents municipis de la comarca. Aquestes xerrades volen servir per resoldre tots els dubtes que puguin tenir les explotacions de boví, oví i cabrum.

El projecte, subvencionat per la Diputació de Girona, l’impulsa l’àrea de Promoció Territorial del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i ha programat tres sessions informatives a les 7 de la tarda. La primera serà el proper dilluns 19 de juny a l’Espai 1 d’Octubre d’Esponellà. La següent serà el dimarts 20 de juny al Local Social de Camós i la darrera serà el dimecres 21 de juny a Can Font de Cornellà del Terri.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l’àrea de Promoció Territorial per telèfon, al 972 573 550 o al correu electrònic promocioeconomica@plaestany.cat.

Arxiu