Obert el període d’inscripcions per als cursos de català del Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany
30, de novembre 2023 12:45
  • Totes les persones interessades a inscriure’s a un curs de català poden sol·licitar l’entrevista prèvia a la inscripció fins el 15 de desembre.
  • Al segon trimestre el Servei Comarcal de Català oferirà, presencialment, els cursos Bàsic 3 i Elemental 3.

El Servei Comarcal de Català obre el segon període d’inscripcions del curs 2023-2024 per als diferents cursos de català que s’ofereixen, tant en línia com presencials. Fins al 15 de desembre, les persones interessades poden demanar cita per fer la tutoria o prova de determinació de nivell. Aquest pas previ és indispensable per poder-se matricular en qualsevol curs.

El Servei Comarcal de Català del Pla de l’Estany ja es prepara per la segona fase del curs 2023-2024, en la qual noves persones interessades en fer algun dels cursos de català que ofereixen s’hi podran inscriure. Primer, com a pas previ per a fer la inscripció, s’ha de demanar cita per fer la tutoria o prova de nivell. La sol·licitud per aquest tràmit es pot fer fins el 15 de desembre a través de la pàgina web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/inscripcions), o bé, presencialment al Servei Comarcal de Català.

Durant aquest primer trimestre ha ofert tres cursos presencials: Bàsic 1 i Bàsic 2 (A2 del MECR) i Elemental 2 (B1 del MECR). En aquest segon trimestre els cursos presencials programats pel Servei de Català al Pla de l’Estany són el Bàsic 3 (A2 del MECR) i l’Elemental 3 (B1 del MECR). A banda, d’aquests cursos que ofereixen de forma presencial, també hi ha la possibilitat de fer en línia des del nivell A2 fins el C1.

La matrícula, com és habitual, es dividirà en dos períodes: preferent (per als alumnes antics), el dia 19 de desembre, i general (per als alumnes nous) els dies 20 i 21 de desembre. Les inscripcions als cursos semestrals de nivell C2 seran el febrer de 2024.

Per a més informació, podeu contactar amb el Servei de Català (tel. 972 57 35 50 o a/e: plaestany@cpnl.cat). També es pot entrar a la pàgina del CPNL (www.cpnl.cat) i demanar de fer la prova de col·locació.

Arxiu