El Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la revista Els Colors presenten el nou calendari comarcal
11, de desembre 2023 13:07
  • La publicació es consolida i enguany amplia les festes i esdeveniments principals que tenen lloc a la comarca.
  • Cada pàgina del calendari fusiona imatges antigues i actuals de diferents punts del Pla de l’Estany. S’amplia la tirada a 850 exemplars.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la revista Els Colors tornen a unir esforços per a crear el calendari comarcal de l’any 2024. La col·laboració entre l’ens i la publicació es consolida per mostrar la història i la vida del Pla de l’Estany a través del calendari anual en el que s’inclouen més festivitats i fires de tots els municipis de la comarca.

El calendari de la revista Els Colors 2024 torna a oferir les principals festes, fires i esdeveniments que es viuen als onze municipis del Pla de l’Estany. Les imatges que acompanyen els mesos són, de nou, una fusió de fotografies antigues i actuals de diferents punts de la comarca. Les imatges en blanc i negre corresponen a l’Arxiu Comarcal, a fons dels propis ajuntaments i la cessió de fotografies de persones individuals.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer, ha destacat que “el calendari, amb el recull d’imatges antigues i actuals i que mostra l’evolució diferents punts dels municipis”. A més ha afegit que “la inclusió de les festes majors i activitats principals dels municipis i que li donen un punt més comarcal.”.

Per la seva banda, el gerent de la revista, Josep Font, ha agraït un any més la col·laboració del Consell Comarcal i dels diversos ajuntaments del Pla de l’Estany en l’elaboració del calendari. Font ha remarcat que “s’han ampliat les festes comarcals, més enllà de les festes majors, també s’inclouen altres festivitats i fires emblemàtiques i destacades de cada poble.”. “Un dels principals esculls és la recerca d’imatges antigues i que es puguin fusionar amb espais actuals” ha afegit Font.

Del calendari de la revista Els Colors se n’ha fet una tirada de 850 exemplars que ja s’han començat a distribuir a través dels col·laboradors i patrocinadors de la revista

Arxiu