En marxa les inscripcions per al curs de Monitor/a de Lleure que impulsa l’Oficina Jove del Pla de l’Estany
23, de febrer 2024 10:04
  • Un any més l’Oficina Jove del Pla de l’Estany promou dos cursos relacionats amb el lleure: el de Monitor/a i el de Premonitor/a.

Els joves de més de 18 anys que estiguin interessants ja es poden inscriure al curs de Monitor/a de Lleure que ofereix l’Oficina Jove del Pla de l’Estany – Cal Drac, que també impulsa el curs de Premonitor/a de lleure.

Fins el 15 de març totes aquelles persones de més de 18 anys que ho vulguin es podran inscriure al curs de Monitor/a de Lleure que promou l’Oficina Jove. Els curs està dividit en dos períodes: el primer del 22 de març a l’1 d’abril, que es farà a Cal Drac, i el segon període amb una estada de colònies el cap de setmana del 6 i 7 d’abril. El preu del curs, que inclou la formació i les colònies és de 300 euros i les inscripcions es poden fer a través del web plaestanyjove.cat.

Per altra banda, el segon dels cursos, també impulsat des de l’Oficina Jove del Pla de l’Estany, és el de Premonitor/a de Lleure, adreçat a joves nascuts i nascudes entre els anys 2007 i 2009. Del 26 de febrer a l’11 de març es faran les preinscripcions a l’Oficina Jove en horari de tarda: de les 16:30 a les 19 hores. El 12 de març es farà el sorteig d’assignació de places i les inscripcions s’hauran de formalitzar del 13 al 29 de març, presencialment a Cal Drac. La formació es durà a terme a la casa de colònies ‘Els Arcs’ de Santa Pau (La Garroxta) del 12 al 14 d’abril, i el cost és de 90 euros.

El curs de premonitor/a és un curs introductori al món del lleure des de la vessant educativa, adreçat a joves que volen participar, col·laborar o ajudar en activitats d'educació en el lleure. A través d’aquesta formació, els nois i les noies podran entendre aquesta feina i conèixer alguns recursos i eines bàsiques.

Per a més informació es pot trucar als telèfons 972 583 211 i 654 652 932 i a la pàgina web plaestanyjove.cat.

Arxiu